Fournituren

Terug

In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan fournituren, waaronder hoogwaardige onderhoudsartikelen van het merk Collonil en veel meer. Voedingsproducten, zoals ledercrème en lederdressing, zijn van het merk Rapide. Ons assortiment bestaat uit o.a.: inlegzolen, veters, schoenbescherming (Nano Protect en Himalaya Wax), schoenpoets, poetsborstels en diverse schoen- en laarzenspanners. Ook biedt de Shoeshiners Schoenmakerij u een divers assortiment aan lederwaren zoals riemen, kofferlabels en portemonnees voor zowel dame als heer en cederhouten schoenspanners, riemen, en portemonnees.

Om de winkel compleet te maken verkopen we ook adventure tools zoals handgemaakte messen, baard- en snorren wax en crème, exclusieve haarpromenades en houd ook onze seizoensgebonden artikelen in de gaten via de sociale kanalen.

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven. Daarom zijn er ook cadeaubonnen te koop in de winkel waarmee u uw geliefde/vriend of vriendin kan verrassen met een authentiek en sfeervol cadeau.